1 Ιαν 2011

Πέθανε και…περιμένουν το δικαστήριο για να το πιστοποιήσει!

Για τους υπαλλήλους του κράτους…ο αποβιώσας πρύτανης Αιμίλιος Μεταξόπουλος κρίνεται…ύποπτος φυγής! Κι όμως, κανένας δεν έχει τσίπα να τους…στείλει σπίτι τους ως ανίκανους και βλάκες!


Στις 20 Νοεμβρίου, ο τ. πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αιμίλιος Μεταξόπουλος, μετά από μακρόχρονη μάχη με την ασθένειά του, έχασε τον πόλεμο φεύγοντας από τη ζωή.
Η ληξιαρχική πράξη θανάτου, όμως, ουδόλως φαίνεται ότι είναι πειστήριο για κάποιους υπαλλήλους
 του κράτους, ούτως ώστε να σταματήσει η ποινική του δίωξη και να επιστραφεί στην οικογένειά του το ποσό των 400.000 ευρώ, που είχε καταβληθεί ως εγγύηση για την προσωρινή αποφυλάκισή του, εξ αιτίας των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Οι κρατικοί υπάλληλοι, θεωρούν ότι είναι ακόμη ύποπτος φυγής (!!!), μέχρι να λάβουν το «πράσινο» φως από το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο οποίο ο αποθανών επρόκειτο να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό
Όσο και αν καλύπτονται από κάποιον ασαφή ή γελοίο νόμο, είναι ξεκάθαρο ότι τίθεται και ζήτημα ευφυΐας, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο επίκαιρη την άποψη ότι το δημόσιο λειτουργεί με αυτόματο πιλότο, χωρίς σκέψη, μυαλό και ατομικό αίσθημα ευθύνης.
Οι κρατικοί λειτουργοί, δεν αναγνωρίζουν ένα αναμφισβήτητο γεγονός, όπως ο πιστοποιημένος θάνατος ενός ανθρώπου και…επιμένουν στην φυσική παρουσία του νεκρού στο εδώλιο του Εφετείου!
Απίστευτη λογική του παραλόγου, το οποίο αν είχε συμβεί σε οποιοδήποτε κράτος του πολιτισμένου κόσμου, θα είχε ήδη προκαλέσει είτε την απόλυση των υπαιτίων, είτε – τουλάχιστον – τον παροπλισμό τους και την αναγκαστική διακοπή κάθε ανέλκυσής τους!
Διαφωνείτε φίλτατε κύριε Καστανίδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.