31 Ιαν 2011

Μασκαραλίκια !



Φτάσαμε στο σημείο, επωφελούμενος από την…δημοσιογραφική αριστερή ασυλία, ο πάμπλουτος κάτοχος δεκάδων ακινήτων…αριστεροεπιδέξιος Αλέκος Αλαβάνος, να δηλώνει ότι «όποιος ζητά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου δεν είναι Έλληνας».
Λες κι είναι ίδιον των Ελλήνων οι κουκούλες, οι πέτρες και οι μολότοφ!

Η ιστορία με την κατάληψη της Νομικής από τις γνωστές αριστερίστικες συνιστώσες των Εξαρχείων και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες
 θρασύτατα και προβοκατόρικα έβαλαν μπροστά κάποιους δύστυχους μετανάστες, δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να αναδεικνύει το πρόβλημα του Πανεπιστημιακού ασύλου.
Το άσυλο, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, όταν θεσμοθετήθηκε τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια, είχε στόχο την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών…χωρίς τον…φόβο της χούντας.
Τόσο καραγκιόζηδες είμαστε από τότε.
Είμαστε, ίσως, το μόνο κράτος στην παγκόσμια ιστορία, το οποίο πέρασε από δικτατορία σε δημοκρατία με αναίμακτο κι ιδιαιτέρως πολιτικό τρόπο, φυσικά χάριν στις ικανότητες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και την συμπαράσταση του ελληνικού λαού….κι εμείς θεσπίζαμε…πανεπιστημιακό άσυλο!

Η ουσία, για να γυρίσουμε στο σήμερα, είναι ότι το άσυλο χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς από την προάσπιση των ιδεών.
Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, με ιδιαίτερα δαπανηρό τρόπο, αφού οι καταστροφές στα πανεπιστημιακά ιδρύματα ήταν τεράστιες.
Θυμηθείτε μόνο, πόσες φορές έχει καεί το Πολυτεχνείο, πόσες φορές έχει ανακαινιστεί η Νομική και πόσες το Αριστοτέλειο.
Παρ’ όλα αυτά, δηλαδή παρά τις τεράστιες οικονομικές θυσίες των Ελλήνων για το άσυλο, χάριν της συζήτησης, ας το θεωρήσουμε ήσσονος σημασίας.

Το μέγιστο είναι η…μπουρδελοποίηση του κράτους από μια φούχτα δήθεν προοδευτικών, δήθεν δημοκρατών, υπανθρώπων.
Όλοι ήξεραν ότι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και μια φούχτα φοιτητών της πανεπιστημιακής του οργάνωσης, φέρνουν στην Αθήνα από τα Χανιά, ένα καράβι μετανάστες, με σκοπό να τους εγκαταστήσουν στη Νομική!
Ουδείς συγκινήθηκε.
Ούτε λιμεναρχείο, ούτε αστυνομία, ούτε κυβέρνηση, ούτε ο ηθοποιός –πρύτανης της Νομικής.
Φυσικά, ο πρύτανης, μόνο και μόνο επειδή κωλυσιέργησε, μόνο και μόνο επειδή δεν τήρησε και εφάρμοσε τον νόμο, θα έπρεπε ήδη να είχε ήδη παραιτηθεί.
Φυσικά, κάτι τέτοιο προϋποθέτει την ύπαρξη φιλότιμου και τσίπας και τέτοια είναι δυσεύρετα στους καιρούς μας ή τα βρίσκει κάποιος μόνο σε ανθρώπους που έχουν ισχυρά γεννητικά όργανα!

Φτάσαμε στο σημείο ο ηθοποιός – πρύτανης της Νομικής, να καλεί υπουργούς στη σχολή για να…λύσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα!

Φτάσαμε στο σημείο, επωφελούμενος από την…δημοσιογραφική αριστερή ασυλία, ο
 πάμπλουτος κάτοχος δεκάδων ακινήτων…αριστεροεπιδέξιος Αλέκος Αλαβάνος, να δηλώνει ότι «όποιος ζητά την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου δεν είναι Έλληνας».
Λες κι είναι ίδιον των Ελλήνων οι κουκούλες, οι πέτρες και οι μολότοφ!

Φτάσαμε στο σημείο, οι πρυτάνεις και οι διοικήσεις των Πανεπιστημίων – που κατά τα άλλα αρνούνται την αξιολόγηση – να δίνουν εξετάσεις αριστεροφροσύνης και προοδευτισμού στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλαβάνο, για να επανεκλεγούν!

Φτάσαμε στο σημείο, να διαθέτουμε μια από τις πολυπληθέστερες εκπαιδευτικές κοινότητες στην υφήλιο με πενιχρά αποτελέσματα, αφού τα ελληνικά ΑΕΙ ευρίσκονται στις κατώτερες θέσεις παγκοσμίως!

Φτάσαμε στο σημείο, τα Πανεπιστήμια να είναι ξέφραγα αμπέλια μιας φούχτας κομματάνθρωπων, εντός και εκτός αυτών.

Ο νόμος πάει περίπατο!
Το δε κράτος και η κυβέρνηση, μπορεί να απέφυγαν τον σχεδιαζόμενο Δεκέμβρη Β΄ , αλλά κατέστησαν παράγοντες κυβερνητικής πολιτικής τον… μεγάλο ηγέτη Αλέξη και τους θλιβερούς συνοδοιπόρους του.
Μπουρδέλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.