20 Δεκ 2010

Στην ΕΡΤ, επιτέλεσαν το αντιιμπεριαλιστικό τους καθήκον!

Συναυλία κατά του…ντόπιου…καπιταλιστικού συστήματος που καταδυναστεύει την προνομιούχο τάξη των «απασχολουμένων» στην κρατικοδίαιτη ΕΡΤ των χιλιάδων
«εργαζομένων», οργάνωσαν οι συνδικαλιστές της.

Μια κίνηση στην οποία συμμετείχαν στρατευμένοι αοιδοί, οι περισσότεροι από τους οποίους βγάζουν το παντεσπάνι τους από τις συναυλίες που πληρώνονται από ομοϊδεάτες τους δημάρχους, ενώ  βρίσκουν συχνά στέγη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, αυτού του ταπεινού –πλην καλοπληρωμένου-  κολίγα του τηλεάρα μας.

Η συναυλία είχε έντονο αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα και…υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ήδη προκαλεί τριγμούς στο παγκόσμιο…καπιταλιστικό κατεστημένο, ενώ… υπάρχουν πληροφορίες ότι θα συγκληθεί άμεσα το συμβούλιο των πλουσιοτέρων κρατών του πλανήτη.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, είναι ότι στη συναυλία, κατά απαίτηση των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, συμμετείχε και η ορχήστρα της κρατικής τηλεόρασης με τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού η οποία έχει αποσπάσει τόσα και τόσα βραβεία παγκοσμίως.
Η ορχήστρα, συνόδευσε… με αρκετό τρακ την περίφημη αοιδό Φωτεινή Δάρα, σύντροφο του Γενικού Διευθυντή της ΕΡΑ, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Πίσω από την εξέδρα και τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις, είχαν στηθεί ψησταριές με μπιφτέκια, παϊδάκια, κοτόπουλα, σουβλάκια και λοιπά πλουσιοπάροχα εδέσματα, μάλλον για να περάσουν ευχάριστα οι «εργαζόμενοι» της ΕΡΤ, οι οποίοι έχουν περιέλθει σε…οικτρή κατάσταση.
Από δίπλα και τα καφάσια με τις μπίρες, με κάτι περίεργους μουσάτους να …θαυμάζουν τους ήχους των μουσικών συνόλων…

Κι αφού επιτέλεσαν το…αντιιμπεριαλιστικό τους καθήκον, αφού πλήρωσαν όλα τα αγαθά (από τίνος χρήματα άραγε;), άφησαν κάτι μοσχομυρισμένες  κλανιές (αχ άτιμο κρεμμύδι) και κάτι ξεγυρισμένα ρεψίματα…και πήραν τον δρόμο της επιστροφής, με ήσυχη συνείδηση.

Είχαν επιτελέσει το καθήκον τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.