25 Φεβ 2011

Κράτος μπουρδέλο!

Μια αγωνιστική για τα έκτροπα! Μηνίσκο….ο Μπαλόκας! Στη θέση τους ακόμη οι…Ντάλτον!


Το ότι το κράτος μας είναι ένα απίστευτο μπουρδέλο, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας σκεπτόμενος πολίτης, εκτός από τα λογής λογής λαμόγια που στα…μπουρδέλα χαίρονται.
Θα μπορούσε να ήταν
 διαφορετικά στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο;
Όλη η Ελλάδα είδε και αηδίασε, τους Ντάλτον (Καλόπουλος – Τρύφωνας- Σαραϊδάρης) να αφαιρούν τη νίκη από τον Παναθηναϊκό και να τη χαρίζουν ετσιθελικά στην ομάδα του Πόλντο. Κι όμως. Ακόμη δεν τους έχει στείλει κανένας από την ΕΠΟ- ΚΕΔ στα σπίτια τους!
Όλη η Ελλάδα είδε περίπου χίλιους κάφρους να εισβάλλουν στο γήπεδο και να κυνηγούν – κτυπούν τους πραγματικούς νικητές. Να πετούν μολότοφ, καπνογόνα, φωτοβολίδες κι ότι άλλο πολεμοφόδιο είχαν περάσει στο γήπεδο.
Κι όμως, όλο αυτό το καφριλίκι είχε τις συνέπειές του!
Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και κάποια ευρώπουλα πρόστιμο!
Μήνυμα του κράτους:
Μπουκάρετε στα γήπεδα, πλακώστε τους αντιπάλους, σπάστε τα, κάψτε τα, κάντε τα ρημαδιό! Θα υπάρξει ατιμωρησία!
Απίστευτα πράγματα.
Κι έχεις από πάνω και τις οπαδικές εφημερίδες του Ολυμπιακού να γράφουν για…εξόντωση!
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ήδη τιμωρηθεί τέσσερις φορές για…επεισόδια που δεν τα είδε κανένας (πλην εκείνων με τον Βόλο του Μπέου) και τα περισσότερα σημειώθηκαν χιλιόμετρα μακριά από τα γήπεδα…
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με ΔΥΟ αγωνιστικές, επειδή ένας (!!!) οπαδός του μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ!
Κράτος μπουρδέλο!
Τώρα, αυτό το μπουρδέλο, μπορεί να ακυρώσει στην εφέσιμη διαδικασία, ακόμη κι αυτή τη μία αγωνιστική. Ας το κάνει. Ας παίξει ο γαύρος με τον λαό του! Ούτως ή άλλως, όποιος πάει στο Φάληρο είναι χαμένος από χέρι....Μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν τολμούν γιατί εκεί ξέρουν ότι η ΟΥΕΦΑ δεν αστειεύεται κι αν κάνουν τις ψευτομαγκιές του πολιτισμού τους θα εξαφανιστούν από τον χάρτη.
Μέσα σ’ όλα, ο Ολυμπιακός δήλωσε και…τραυματισμό! Κτύπησε, λέει, ο Μπαλόκας από επίθεση του…Καντέ! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Ποιος είναι ο Μπαλόκας;
Χρόνια ολόκληρα, παρατρεχάμενος του Γκαγκάτση, ήταν παρατηρητής παιχνιδιών της Σούπερ Λίγκας. Συμπτωματικά, στα περισσότερα του Ολυμπιακού. Συμπτωματικά και του παιχνιδιού της…Ριζούπολης! Συμπτωματικά, μόλις τελείωσε από παρατηρητής, προσελήφθη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός! Συμπτωματικά, έκοβε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο…όπου τον είδε ο Καντέ…τον γνώρισε…τον πήρε στο κυνήγι….τον κλώτσησε και…έπαθε μηνίσκο! Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!
Συμπτωματικά πάλι, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, ο Τσιρώνης, όταν υπηρετούσε στην αστυνομία (όπου ήταν κάκιστος αξιωματικός, πλήρης αυταρχισμού και ψευτομαγκιάς της…στολής, όπως ισχυρίζονται ακόμη και συνάδελφοί του), ήταν ο υπεύθυνος των μέτρων τάξης στη Ριζούπολη! Μόλις η αστυνομία τον έστειλε σπίτι του (όχι τότε αλλά μετά από πολλά χρόνια)…συμπτωματικά ανέλαβε την ασφάλεια του Ολυμπιακού! Δεν μας χέζεις ρε Πάριε!
Παρεμπιπτόντως, ο Τσιρώνης παίρνει κανονικά σύνταξη ή του έχει κοπεί, όπως λέει ο νόμος για όσους εργάζονται και είναι συνταξιούχοι;
Κράτος μπουρδέλο!
Σπάστε, κάψτε, λεηλατήστε, μην αφήσετε τίποτα όρθιο…Δεν θα τιμωρηθείτε! Όπως δεν τιμωρηθήκατε στα έκτροπα της Νέας Σμύρνης, τότε που οι …Μαντούβαλοι, οι Γιακουμάτοι, οι Λοβέρδοι, οι Τραγάκηδες και οι λοιποί βουλευτάδες έκλειναν τους δρόμους προς το λιμάνι…
Κράτος μπουρδέλο! Κράτος των λαμόγιων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.