22 Φεβ 2011

Ο Τσιρώνης…δεν μπόρεσε να τα κουκουλώσει

Όσα έλεγε ο Πόλντο για την διδαχή ήθους από τους φιλάθλους της ομάδας του, καταρρίπτονται από την επίσημη έκθεση της αστυνομίας, την οποία δεν μπόρεσε να κουκουλώσει ο ανίκανος (ως αξιωματικός) και νυν υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού Τσιρώνης!
«Χτυπήθηκε ο Σισέ»! γράφει.

Αναλυτικά
 η έκθεση της αστυνομίας για το συγκεκριμένο ζήτημα:
«Περί ώρα 21:34 της 19/2/2011, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, από τις κερκίδες των θυρών 1 ως 27 και κυρίως από τις κερκίδες 1 έως 8 και 19 έως 27, περί τα επτακόσια με οκτακόσια (700-800) άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα των κερκίδων και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου.
Εξ αυτών περί τα εκατό με εκατόν πενήντα (100-150) άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της πτυσσόμενης σήραγγας (φυσούνα) που οδηγεί στα αποδυτήρια και προπηλάκισαν, εκτός αυτής, έξι με επτά (6-7) ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ επιτέθηκαν σε δύο με τρεις (2-3) από αυτούς χειροδικώντας σε βάρος τους.
Μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής Σισέ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο (2) άτομα, εκ των οποίων το ένα έφερε γιλέκο των Security. Με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και στη θέα αυτών, οι προαναφερόμενοι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και ενσωματώθηκαν με τους λοιπούς φιλάθλους, χωρίς να εισέλθει κανείς στα αποδυτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.