21 Φεβ 2011

Αθωώνει τους Ντάλτον ο παρατηρητής – κολλητός του Γκαγκάτση !

Μπορεί στην ΕΠΟ να συσκέπτονται (αφού δεν σκέφτονται) για το τι θα κάνουν με το τρεις Ντάλτον της διαιτησίας στο «Γώργιος Καραϊσκάκης», μας προέκυψε, όμως, και ο τέταρτος,
Συμφώνως με ασφαλέστατες πληροφορίες,
 ο παρατηρητής Νταμπώσης (από τα πρωτοπαλίκαρα του Γκαγκάτση την εποχή της προεδρίας του στην ΕΠΟ), πήγε μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια των διαιτητών και απένειμε τα εύσημα στους Καλόπουλο και Σαραϊδάρη, ενώ είπε στον Τρύφωνα (που δεν είδε ότι τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού κάλυπταν τον Κατσουράνη), ότι γι αυτόν επφυλάσσεται!
Συγκεκριμένα, ο παρατηρητής Νταμπώσης (κάκιστος διαιτητής όταν έπαιζε), είπε στον Καλόπουλο, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πέναλτι που δεν έδωσε στο χέρι του Τοροσίδη.
Στον Σαραϊδάρη, είπε ότι δεν ήταν κανένας οφσάϊντ στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού!
Στον Τρύφωνα, είπε ότι επιφυλάσσεται!
Πάντως, μέχρι τώρα δεν έχει γνωστό τι έχει γράψει στην έκθεσή του κι όλα όσα αναφέρουμε προέρχονται από πληροφορίες που πηγάζουν από το στενό περιβάλλον των…Ντάλτον!
Όσο για την ΕΠΟ/ΚΕΔ, σκέφτονται να βγάλουν εκτός πινάκων μέχρι το τέλος της περιόδου (!!!) αντί να διαγράψουν τους Καλόπουλο και Σαραϊδάρη, ενώ για τον Τρύφωνα ακούστηκαν φωνές για διαγραφή του.
Μασκαραλίκια καταμεσής των Αποκριών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.