17 Φεβ 2011

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες…

Θυμάμαι πόσο δούλεμα έχει υποστεί ο ελληνικός λαός από τους…σοσιαλΗστές από τη μεταπολίτευση κι ύστερα και δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω.
Συνθηματολογία του κερατά. Άρνηση των πάντων. Διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Βιασμός της ελληνικής κοινωνίας. Βερμπαλισμός. Υποσχέσεις. Αλλοίωση
 του κοινωνικού ιστού. Αλλοίωση του χαρακτήρα των νεοελλήνων. Ασυδοσία. Δημιουργία κάστας υπερπρονομιούχων. Οπισθοδρομικός κρατισμός. Υπέρμετρος δανεισμός. Βίαιη και ληστρική φορολογία. Ετσιθελική ανακατανομή του πλούτου με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Ίμια. Ευχαριστίες από Βουλής στους Αμερικάνους που μεσολάβησαν. Οτσαλάν. Μίζες. Απίστευτες στρατιωτικές προμήθειες. Υποθήκευση της Ελλάδας για σταθερά έργα (που τώρα σαπίζουν) στην Ολυμπιάδα.
Κατά τ’ άλλα κραυγές. «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! «Έξω απ’ την ΕΟΚ», «Έξω απ’ το ΝΑΤΟ», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».
Κι από πίσω να τρέχει το πόπολο. Κι ο μουνόδουλος να ζει και να βασιλεύει. Με δανεικά.
Τα οποία θέλουμε σήμερα να είναι κι αγύριστα.
«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»!
Last year… όχι φέτος!

Είναι ξεκάθαρο, ότι το πωλητήριο – και όχι αξιοποίηση- της δημόσιας περιουσίας, έχει δυο αναγνώσεις. Ή το μνημόνιο, όπως εφαρμόστηκε, δεν έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα και απέτυχε οικτρά η πολιτική της κυβέρνησης, ή το πωλητήριο ήταν προσυμφωνημένο και τώρα απλά ανακοινώθηκε.

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση ήταν ότι το ανακοίνωσαν οι ανθύπατοι της τρόικας και όχι η ελληνική κυβέρνηση.  Όλη την Παρασκευή συσκέπτονταν, και το ξημέρωμα, έντεκα ώρες μετά την ανακοίνωση για το ξεπούλημα, έβγαλε και ανακοίνωση ο «εθνικός ήρωας» Πεταλωτής, τρίζοντας τα δόντια στην τρόικα!

Ο δε …γίγαντας Ραγκούσης, όπως σας έχουμε ήδη πει, απαίτησε στο εξής η τρόικα να μην παραχωρεί συνεντεύξεις!
 Καθάρισε ο Δημαρχούκος.
Έσωσε την τιμή της κυβέρνησης.
Το δούλεμα πέφτει σύννεφο!

Κι η παραπληροφόρηση το ίδιο…
Υστρ. Η φωτογραφία της αφίσας που δημοσιεύουμε (από την πρώτη μεταπολιτευτική εποχή), αφιερωμένη στον υιό του…μεγάλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.