22 Φεβ 2011

Καταδικάζει….αλλά λέει τα αυτονόητα!

Πιένες είχε το μεσημέρι το blog «stokalnterimi», στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά μετά την ανάρτησή μας του θέματος «Εξακολουθεί να κάνει μόκο ο Σαμαράς».
Συμφώνως με απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες και μετά την ανακύκλωση του θέματος και από άλλες ιστοσελίδες, ανέλαβεbriefing.
 να δώσει απάντηση ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος έκανε μια απλή δήλωση στο σημερινό
«Η ΝΔ έχει πάγια και ξεκάθαρη θέση. Καταδικάζουμε τη βία με όποιον τρόπο κι αν εκδηλώνεται, σε όποιο χώρο κι αν συμβαίνει, όποια κι αν είναι η αιτία, όποια κι αν είναι η πρόφαση».
Αυτά, τα ολίγα, είπε η Νέα Δημοκρατία για το μέγα ζήτημα.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην ιστοσελίδα antinews.gr, η οποία εκφράζει τις απόψεις στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, υπήρξαν σκληρές αναρτήσεις αναγνωστών. Σταχυολογούμε μερικές:
  1. «Αυτή είναι ανακοίνωση ντροπής»!
  2. Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι κάποιος αρχηγός κόμματος πανηγύριζε πάνω στην καρέκλα του σαν πίθηκος μετά το δεύτερο γκολ. Να τον χαιρόμαστε…».
  3. «Εμένα πως μου φαίνεται ότι αυτή η ανακοίνωση βγήκε για τα μάτια του κόσμου αλλά και με προσοχή μην στενοχωρήσουμε κανέναν προς Πειραιά μεριά… Αμ έτσι δεν κάνουμε τίποτε, χρειάζονται τιμωρίες και προτάσεις που δεν τις βλέπουμε».
  4. «…καλά!!! και εγώ την καταδικάζω!!! Ε και; Καμιά ολοκληρωμένη πρόταση θα δούμε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.