25 Φεβ 2011

Πάλι προβλήματα με τη Μπιρμπίλη!


Εδώ ο κόσμος χάνεται, εδώ οι μισθοί και οι συντάξεις όλο και διολισθαίνουν, εδώ ψάχνουμε με το τουφέκι τις επενδύσεις κι η Μπιρμπίλη (όταν δεν πάει γυμναστήριο)
…χτενίζεται!
Όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή», έχει ξεσπάσει νέος κυβερνητικός καυγάς με τις ιδιαιτερότητες και τους δογματισμούς της προστατευόμενης (γιατί άραγε τόσο πολύ;) του πρωθυπουργού, Τίνας
Μπιρμπίλη.
Συγκεκριμένα, η υπουργός Περιβάλλοντος
 και κάθε…πονεμένου συριζαίου, την έπεσε στον Χάρη Παμπούκη, επειδή πήγε στο Κατάρ κι είχε επαφές με υποψήφιους επενδυτές για το Ελληνικό.

Η Μπιρμπίλη, λάτρης του…κορμοράνου, της φώκιας (καμιά ομοιότητα), του χρυσαετού και …μουγκή στην οικονομική και αντιαναπτυξιακή λογική που μας έχει επιβάλλει η κυβέρνηση στην οποία μετέχει, στράφηκε εναντίον του Παμπούκη κι όσων επιδιώκουν επενδύσεις, αφού κατά τη γνώμη της ο…μητροπολιτικός ρόλος του Ελληνικού ως χώρου πρασίνου δεν μπορεί να χαθεί.

Συμφώνως με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας έγινε έξαλλος, αλλά δεν απάντησε. Μόνο κάποιοι στενοί συνεργάτες του, διέρρευσαν ότι ο πρωθυπουργός έχει αναθέσει σ’ εκείνον την αρμοδιότητα για το θέμα του Ελληνικού.

Πως το έλεγε ο μέγιστος Ηλιόπουλος;
«Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα…».
Κάντε ησυχία. Ο πρωθυπουργός αθλείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.